HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

ИНДОНЕЖАНИ ПОСЕТИЛИ АРИЉЕ И БРАЛИ МАЛИНЕ

Autor: Mirjana Stankovic / Ponedeljak, 08. Jul 2019 / Grupa: Vest
Slika vesti


У организацији Друштва српско-индонежанског пријатељства НУСАНТАРА, у суботу, 6. јула 2019. године, чланови Друштва, заједно са дипломатима и службеницима Амбасаде Републике Индонезије у Београду, посетили су општину Ариље. Том приликoм, боравили су у етно домаћинству „Маслаћ“ у Пилатовићима, обишли центар Ариља, посетили Туристичко-информативни центар, цркву Светог Ахилија, затим, фабрику за лиофилизацију воћа „Дреновац“ д. о. о, и ручали у етно домаћинству „Савић“ у Миросаљцима, где су и брали и дегустирали малине.
Друштво НУСАНТАРА сваког месеца организује путовања по Србији, ради упознавања природних лепота наше земље Индонежанима. Тако је овог месеца, када Ариље постаје престоница српске малине, ова група путника намерника одлучила да посети Ариље, ради промоције црвеног злата и једног од водећих брендова Србије.
У Туристичко-информативном центру у Ариљу, Индонежани су се упознали са туристичким и културним догађајима, који се током године организују у Ариљу, а у знак сарадње представник индонежанске комапније Indomie, која успешно послује у Србији, уручила је директорки Туристичко-информативног центра, Марији Алексић, производе своје компаније.
Индонежани нису крили задовољство што су посетили Ариље и околину, и уживли су у брањи и дегустирању ариљске малине, за коју се верује да је најбоље на свету.
Подсећамо на то да је Индонезија највећа острвска земља на свету, с више од 17.500 острва, најмногољуднија муслиманска земља на свету, која је подељена у три часовне зоне. 
Од Србије је удаљена више од 11.000 километара. Србија и Индонезија имају традиционално пријатељске односе више деценија.
Аутор фотографија: Владимир Илић.

TOP