HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Garni hotel Mlinarev San

Smeštajni Resursi - Grupa : Hotel

Pored same reke Rzav, na 2 kilometra od centra Arilja, nedaleko od glavnih gradskih izletišta i uređenih rzavsih plaža, nalazi se hotel „Mlinarev san“.
Garni hotel „Mlinarev san“ prostire se na površini od 2400m². Smeštajni kapacitet objekta čine 18 standard dvokrevetnih soba, 14 superior, sa francuskim ležajem i 3 lux apartmana, maksimalnog kapaciteta od 70 gostiju.
U okviru hotela nalazi se i kongresna sala sa 150 sedećih mesta, pogodnu za organizaciju poslovnih događaja–seminara, sastanaka, treninga, prezentacija, team building-a. U predvorju kongresne sale se nalazi i aperitiv bar u kom gosti mogu uživati u pogledu na reku, za vreme pauze za kafu, odmor ili posluženje.
Gosti mogu uživati u restoranu nacionalne i internacionalne kuhinje, domaćim vinima i rakijama, a sve to se može poslužiti na terasi restorana, koja se nadvija nad rekom Rzav. Restoran poseduje salu, kapaciteta 250 mesta i otvorenu baštu kapaciteta 120 mesta. U sklopu restorana se nalazi i banket sala kapaciteta 35 mesta. Restoran hotela nudi široku ponudu hladnih i toplih predjela, obrok salata, ribljih specijaliteta, čorbi, gotovih jela, specijaliteta sa roštilja, deserta, kao i bogat dečiji meni. Specijaliteti „Mlinarevog sna“ su rzavska pastrmka na mlinarski način, teletina i jagnjetina pod sačem, kao i jelo šefa kuhinje – teleći medaljoni rolovani u slanini sa dimljenim sirom i pečurkama na pireu od brokolija.

TOP