HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Општина Ариље на 41. Међународном сајму туризма у Београду

Autor: Mirjana Stankovic / Ponedeljak, 25. Februar 2019 / Grupa: Vest
Slika vesti

На 41. Међународном сајму туризма у Београду , општина Ариље представила се посетиоцима кроз две промоције одржане у оквиру Туристичке организације Регије Западна Србија, у хали 4. Посетиоци су 22. фебруара имали прилику да у организацији Туристичког инфо центра присуствују промоцији производа из Ариља са акцентом на финалне производе од малине и смештајне капацитете, а 23. фебруара промоцији АРЛЕММ- а јединствене музичке манифестације, како у земљи тако и у свету.

Том приликом представљени су: воћни компоти предузећа Моравица д.о.о. Ступчевићи, багремов мед са златним листићима, мед од малине и медовача са златним листићима , иновативни производи пчелињака Јовановић, домаћи сокови Дар природe” породичне фирме Савић, лиофилизовано чоколадирано воће предузећа Дреновац”, сасвим природни сокови “frubeedoo” чији су власници Бранко Радојковић и Андрија Јовановић, и козји сир производ Фарме коза Перкан “, власника Гојка Вучићевића.

Сви производи су били изложени за дегустацију. Уверивши се у њихов добар укус и квалитет посетиоци су након промоције показали још веће интересовање за ове производе распитујући се где их све могу купити или поручити у главном граду.

За пријатан боравак у Ариљу побринули су се издаваоци смештаја који се труде да својом понудом задовоље потребе и најзахтевнијих гостију. Своје смештајне капацитете представили су : сеоско домаћинство Савић које је кроз презентацију дочарало део атмосфере из свог дома у коме сваког госта добро угосте и музиком развеселе.

Приватни смештај бајковитог имена Вила Равијојлаје на аутентичан и посве занимљив начин представила власница Мила Лечић, обучена као вила.

Једна од најлепших ариљских плажа Боса ногаса новоизграђеним апартманима највећим делом представљена је кроз видео материјал, дочаравши тако посетиоцима београдског сајма лепоту краја коју је тешко речима описати.

На свечаном представљању АРЛЕММ а у суботу 23. фебруара, присутнуима су се обратили представници ове манифестације , уз пригодан музички наступ гудачког квартета Кристал, који чине некадашњи ученици Школе за музичке таленте а данас истакнутистуденти ФМУ у Београду. У најпознатијим делима класичне музике уживали су посетиоци Сајма, који су

TOP