HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST

Autor: Marija Aleksic / Utorak, 17. Mart 2020 / Grupa: Obaveštenje
Slika vesti

Na osnovu propisanih mera Vlade Republike Srbije i naredbi Štaba za vanredne situacije opštine Arilje, Biblioteka Arilje obaveštava javnost o preduzetim merama  u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19:


U Sportskoj hali Arilje, Sokolskom domu Arilje i Gradskoj galeriji Arilje obustavljen je rad.


U Turističkom info centru Arilje obustavljen je rad sa strankama.


U Biblioteci Arilje obustavljen je rad sa korisnicima. Pozajmica knjiga i druge građe iz fondova, kao i korišćenje čitaonice i bibliotečkog prostora do daljnjeg neće biti omogućena. Zaposleni Biblioteke će biti dostupni na broj telefona 031 3 893 933 (svakog radnog dana od 8:00 do 20:00 časova) i na mail adresu bibliotekaariljska@gmail.com za sva Vaša pitanja.


Uprava Biblioteke Arilje će raditi svakog dana od 7:00 do 15:00 časova, a zahteve i dopise građana ćemo primati isključivo elektronskom poštom na mail adresu bibliotekaariljska@gmail.com. U toku radnog vremena, možete nas kontaktirati na broj telefona 031 3 891 182.


Sve donete mere su na snazi do daljnjeg.


Sve informacije o radu organizacionih jedinica ustanove Biblioteka Arilje građani mogu dobiti na broj telefona 064 84 97 369 (Marija Aleksić)


Javnost  će, o daljem radu Biblioteke Arilje biti informisana preko sajta ustanove www.visitarilje.com, Facebook naloga Biblioteka Arilje,  Facebook i Instagram naloga Srcem za Arilje i sredstava javnog informisanja.


U skladu sa razvojem situacije i merama Vlade RS i Štaba za vanredne situacije opštine Arilje, obaveštavaćemo javnost o daljim koracima.


Direktor Biblioteke Arilje
„Ustanove za bibliotečko-informacionu
delatnost i kulturni turizam“

Marija Aleksić

Izvor:
TOP