HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

ETNO DOMAĆINSTVO MITROVIĆ

Smeštajni Resursi - Grupa : Seosko domaćinstvo

U selu Trešnjevica na obronku brdašceta Ostreš ušuškano je domaćinstvo Mitrović, na oko 10 km od Arilja. Ovo domaćinstvo je tu da Vam pruži mir i spokoj u dodiru sa prirodom, prelep pogled, vrhunsku domaću hranu na terasi prelepog restorana u okviru samog domaćinstva.


Domaćinstvo raspolaže sa 10 savremeno opremljenih soba za goste smeštenih u dve kuće napravljene od potpuno prirodnih materijala ,drveta, kamena i cigle. Sobe su u trećoj kategoriji, sa udobnim kupatilima, grejanjem i TV-om, bežičnim internetom, dvokrevetne (bračni ležaj) ili trokrevetne (bračni ležaj i singl ležaj).
Gostima su takođe na raspolaganju prostrana dnevna soba sa kaminom i terasom u centralnoj kući iz koje se direktno ulazi u restoran kapaciteta oko 100 mesta za sedenje koji je  idealan i za organizaciju raznih proslava.U dvorištu samog domaćinstva na raspolaganju Vam je i bazen .


Nedaleko od etno domaćinstva se nalazi i Gradina, srednjovekovna  tvrđava na čijoj se najvišoj tački utvrđenja  na 670 metara danas nalazi zvonik crkve. Sv. Ilije poznatija kao hajdučka crkva čiji tačan datum izgradnje nije poznat. Po mišljenju stručnjaka podignuta je na ruševinama rimske stražarske kule, dok narod veruje u legende po kojoj je crkvica preletela iz sela Prilike kada su Turci pokušali da je obesvete  i po drugoj da su je Srbi preneli uz Božiju pomoć na vrh Gradine.


Kontakt: 062 11 22 444, 063 307 317, 069 158 01 00, www.domacinstvomitrovic.com

Adresa: Trešnjevica, Arilje

TOP